+31637433715

SUPclean-up

 

Samen ben je sterk

Door het vergroten van de SUPclean-up beweging
verkleinen we de bijdrage aan de Plastic soup

hoe supcleanup is ontstaan

volg ons op social media

Join the Movement

 

De eerst volgende SUPclean-up:

SUPclean-up Utrecht

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Door het vergroten van de SUPclean-up beweging
verkleinen we de bijdrage aan de Plastic soup

Sinds april 2018 worden de Goudse grachten structureel schoongemaakt vanaf een SUP board. Dit blijkt een effectieve manier om het water schoon te maken. Doordat dit wekelijks gebeurt, het jaar rond, is de kans kleiner dat afval naar de bodem zinkt en dat drijf en zinkafval uiteindelijk in de oceanen terecht komt. Hoogste tijd om andere gemeenten te informeren en te laten zien dat dit ook in hun steden kan.

 

Dit is de reden dat we met SUPclean-up on tour zijn. Maandelijks proberen we in een andere gemeente een clean-up te organiseren. Met als doel gemeente en lokale partijen die het water schoon willen houden samen te brengen en een samenwerking op te zetten.
Hoe meer bedrijven en mensen er mee doen met SUPclean-up hoe kleiner de bijdrage aan de Plastic Soup is.

 

Onze missie 

Onze missie met SUPclean-up is het water ontdoen van afval/plastic. Onze activiteiten om dit te realiseren zijn (structurele) SUPclean-ups, groene bedrijfsuitjes, gastlessen op scholen en bij bedrijven verzorgen en zo bewustwording creëren. Sinds 22 juli 2019 is SUPclean-up een stichting. Naast onze SUPclean-ups streven wij naar het realiseren van vuilopvangsystemen. 

Met lokale partijen als gemeenten, waterschappen etc kijken wij waar de hotspots zich bevinden en bepalen gezamelijk hoe wij daar een continue opvangsysteem kunnen realiseren. 

Wie zijn wij

Graag stellen wij onszelf even voor.
In het kort vertellen wij je wie wij zijn, wat we doen en wat ons
doel is met SUPclean-up.
Wil je meer weten of wil jij met ons het water op?
Neem dat nu contact op!

Right to challenge

Middels het Right to Challenge is er
in Gouda en Heerenveen een structurele manier gevonden
om het water schoon te houden.
Ben jij benieuwd of het Right to Challenge ook van toepassing is in jouw gemeente? Neem dan nu contact op. 

Bedrijfsuitjes

Wil jij met je bedrijf een leuk (duurzaam) uitje organiseren?
Zet dan nu de eerste stap.

educatie

Voor bewustwording is voorlhting nodig. Graag komen wij op scholen, bij bedrijven of instanties langs om te vertellen over SUPclean-up.
 

kinderfeestjes

Hoe tof is een SUPclean-up kidsparty?!  De kids gaan alleen of met 2 op een board op jacht. Aan het einde kunnen wij de Trash Hero huldigen.  Wordt jouw kind Kids Trash Hero van het jaar?

SUP clean-up on tour

Amersfoort 21 november 2018

De eerste bestemming van SUPclean-up on tour was Amersfoort. In samenwerking met SUP Amersfoort en Lakeside SUP zijn we op 2 locaties aan de slag gegaan. 

 

Den Bosch 21 december

2018

Vrijdag 21 december zijn we in Den Bosch het water opgegaan. Samen met SUPclub Den Bosch en een enthousiast team hebben we flink wat opgehaald.

Franeker 5 januari 2019

2019 zijn we afgetrapt met een SUPclean-up in Franeker. Vuurwerkresten, fiets, een rooster, kerstbomen en nog veel meer hebben we uit het water gehaald.

Geplande SUPclean-ups

10

september

SUPclean-up tijdens World Record Attempt en Proloog SUP11city tour!

Voor en tijdens de Proloog van de SUP11city peddelen wij door Leeuwarden met de SUPclean-up crew! Wil jij mee doen? Meld je aan via Aukje@supcleanup.eu
Geen eigen board? Dan kan je voor 5 euro een board huren. Tijd en locatie zal per mail worden doorgegeven. Voor meer info check de link van SUP11citytour.com

21

september

SUPclean-up World Clean-up Day  Amersfoort

21 september is er een grote SUPclean-up actie in Amersfoort Vathorst.  Lakeside SUP gaat het water op voor een SUPclean-up actie. Wil je meedoen met de clean-up? Geef je dan op bij Lakeside SUP!
More Details

Onze SUPporters & SUPpliers

Vragen? Neem contact op!