+31637433715

Educatie voor scholen en bedrijven

Met SUPclean-up komen wij graag langs op scholen en bij bedrijven om een gastles te verzorgen. Er wordt een interactieve les gegeven waarin wij o.a. vertellen hoe SUPclean-up tot stand is gekomen. We behandelen de Plastic Soup en de gevolgen ervan. Op een speelse manier testen we de kennis van de groep. Uiteraard is er ook nog genoeg ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. De les sluiten we af met het afval-grijp-spel. Wordt jullie groep aan het einde van het jaar gekroond als winnaar?
Indien gewenst is een les ook te combineren met een SUPclean-up actie op en rond het water.  

Met onze SUPclean-up on tour en de vaste clean-up werkzaamheden komen we op heel veel plaatsen. Het verhaal hoe SUPclean-up tot stand is gekomen, onze doelen en hoe we andere mensen daar in willen betrekken spreekt mensen aan. Zowel volwassenen als kinderen willen graag meehelpen en worden zelf ook enthousiast en gedreven om meer te doen met clean-ups. Dat is ontzettend fijn om te zien en te ervaren. 

Onder het mom “jong geleerd is oud gedaan” zijn wij van mening dat onze gastles erg interessant is voor kinderen/jeugd. Met wat aanpassingen in de materie is het verhaal zeker ook interessant voor volwassenen.  
Een gastles duurt 1 uur en is geschikt voor groepen tot maximaal 30 personen. Uiteraard is het bespreekbaar om een gastles voor grotere groepen te organiseren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Tarieven: vanaf € 125,00 ex BTW 
Reiskosten: in overleg (afhankelijk van de afstand)

 

Create a movement..
Make a difference! 

.

Onze SUPporters & SUPpliers

meer informatie?