+31637433715
ONZE MISSIE
Since 2018

samen voor schoon water!

Ons verhaal

Tijdens ons werk worden wij continue geconfronteerd met afval in het water. Wanneer wij op het water staan kunnen wij daar wat aan doen. Dat doen wij  met SUPclean-up; neem het afval mee wat je tegenkomt en zorg ervoor dat het niet weer in het water terecht komt.
Door het afval uit het water te halen voorkomen we dat het door dieren opgegeten wordt en/of in zee terecht komt.
Lees hieronder onze missie!

What Drives Us

Onze Missie

Door een groeiende community halen wij meer en meer afval uit het water. Door zelf actief het water op te gaan en samen te werken met andere SUPscholen kan iedereen die wil zélf een steentje bijdragen. Dat zorgt voor een positieve ervaring. Wij willen graag nog meer clean-ups kunnen verzorgen. Met de opbrengsten vanuit donaties kunnen wij de kosten dekken en vaker het water op met groepen mensen. Zo krijgen we steeds meer aandacht voor de plastic soup problematiek. Een andere manier om aandacht te vragen voor de stichting is het maken van meerdaagse tochten en deelname aan een ultralongdistance race. Janneke gaat in juli 2022 deelnemen aan de Yukon1000 (een epic, high risk adventure, this is more than a gruelling race, it’s a life-changing experience).  Dit is een race van 1600 km over de rivier de Yukon. Er wordt gestart in Whitehorse – Canada en gefinisht in Alaska bij de laatste brug voordat de Yukon doorstroomt naar zee.
Lees hier meer over de Yukon1000.

 

join a supclean-up activity

Make a Donation

enjoy our community

help zelf mee

Wat kan jij doen?

ga mee het water op

Boek met je bedrijf, school, vriendengroep een SUPclean-up bij één van de aangesloten SUP-scholen. Dit kan (in overleg) op een door jouw gekozen locatie of bij een SUPschool bij jou in de buurt. 10% van de opbrengst gaat naar de Stichting. 

doneer

Hoe vaker wij het water op kunnen met groepen mensen hoe meer afval er uit het water wordt gehaald. Met donaties kunnen wij de kosten dekken en meer clean-ups organiseren. 

Educatie

Bewustwording is stap één. SUPclean-up komt graag vertellen over ons werk en alles wat je wilt weten over de plastic soep. Wil je de tweede stap; zelf handelen, ook zetten? Dan kan een educatief moment worden uitgebreid met een clean-up. 
Heb je geen water in de buurt? Geen probleem! We kunnen samen ook heel nuttig zijn op het land. 

sluit je aan

Wil jij zelf vaker met ons mee het water op? Dan kunnen wij je informeren wanneer er weer een clean-up gepland staat. Je kunt dan uiteraard zelf beslissen of je met ons meegaat.

Voor supscholen

Heb jij een eigen SUPschool en wil je je aansluiten bij SUPclean-up en/of de mogelijkheden bekijken in je eigen gemeente om daar eventueel ook structureel clean-ups te kunnen doen? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is.  

Steun ons doel

Doneer via onderstaand formulier of middels een overschrijving. 

Bedrag