+31637433715

Over Sponsorkliks

Sponsor SUPclean-up met jouw online aankoop

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SUPclean-up, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en SUPclean-up ontvangt hiervoor geld  voor onze stichting.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar SUPclean-up.
Het percentage verschilt per webwinkel.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je SUPclean-up ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SUPclean-up. Voor jou een kleine moeite, voor SUPclean-up zijn het directe inkomsten om nog meer te kunnen doen voor schoon water. 

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorklik op de bankrekening van SUPclean-up. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert onze stichting hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch SUPclean-up weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor SUPclean-up is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert de stichting dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen, scholen en stichtingen actief deelnemen kan Sponsorkliks zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van supcleanup

Gegevens Stichting SUPclean-up

Algemene gegevens:

Stichting SUPclean-up
KvK: 75426358

IBAN van Stichting SUPclean-up
NL52 TRIO 0379 7285 91

Postadres:
Buitenkwartier 82
8064 AG Zwartsluis
+31 6 37433715

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons via de mail of telefonisch.