+31637433715

SUPclean-up voor kinderen

Wanneer kinderen mee het water op gaan om afval uit het water te vissen worden ze daar ontzettend enthousiast over en vissen fanatiek uit allerlei plekken plastic uit het water. De bewustwording is heel goed op te merken. De kinderen zijn de toekomst.. 

Jong geleerd is oud gedaan. Waar kunnen we beter beginnen dan bij onze eigen kids als het gaat om bewustwording creëren? De hoofdactiviteit is suppen. Daarnaast krijgen de kinderen een grijper mee en eventueel een bak waar het afval in kan dat ze verzameld hebben. Aan het einde maken we met zijn allen de balans op en kijken wie het meeste afval heeft verzameld. De dagwinnaar komt op een lijst te staan en aan het einde van het seizoen zal daar een winnaar uitkomen. Wordt jouw kind Trash Hero van het jaar?

SUPclean-up voor kids is een leuke en tegelijkertijd sportieve manier om bij te dragen aan schoner water en daarmee de vermindering van de Plastic Soep. Samen iets doen voor de natuur geeft niet alleen een goed gevoel, je zult zien dat het ook nog een leuke strijd wordt wie het meeste en/of bijzonderste stuk afval uit het water vist. Je zult al snel merken dat de kinderen  fanatiek worden in het zwerfafval vissen.

Tarief: vanaf € 25,00 per kind

Reiskosten: in overleg
Minimaal aantal deelnemers: 6  

Create a movement..
Make a difference! 

.

Waar kan je een SUPclean-up voor kids boeken?

Op bovenstaande kaart kan je de locaties vinden waar SUPclean-up een samenwerking heeft met lokale SUPscholen. Zij zijn bekend in de aangegeven steden of gebieden en kunnen een SUPclean-up kinderfeestje op maat aanbieden.

meer informatie?