+31637433715

TEAM 

Wij zijn Janneke Smits, Aukje Postma en Isabella Diederich. 
Samen vormen wij Team SUPclean-up.
Graag stellen wij ons even voor. 

Janneke Smits

Founder SUPclean-up

Mijn naam is Janneke Smits, trotse moeder van 2 dochters en getrouwd met Bas.

Ik ben eigenaresse van Jaba SUP, neem  graag deel aan (ultra) long distance SUP-races en verzorg de opleiding tot SUP-instructeur van het Watersportverbond.

Sinds april 2018 maak ik de grachten van Gouda structureel schoon vanaf mijn SUP-board. Daarmee kan ik direct iets betekenen voor mens en milieu. Vanaf september 2018 ben ik buiten Gouda gestart met SUPclean-up acties en is het idee ontstaan om “on-tour” te gaan om zo de clean-up beweging groter te maken. Aukje en Isabella zijn vanaf dat moment betrokken bij SUPclean-up.

Aukje en Isabella ben ik ontzettend dankbaar dat zij samen met mij er vol voor willen gaan om SUPclean-up verder uit te rollen!

(0031) 6 37433715

janneke@supcleanup.eu

Aukje Postma

Co Founder SUPclean-up

Mijn naam is Aukje Postma. Geboren en getogen op het eiland de Burd behorend bij het watersportdorp Grou. Ik heb een relatie met Harry en ben de trotse moeder van een zeer sportieve zoon Yannic. Ik ben eigenaresse van SUPAway en 1 van de 4 opleiders die de SUP teacher trainingen voor het Watersportverbond verzorgen. Genieten is voor mij ‘op het water zijn’: Vroeger in een laser en nu op de SUP.

Als ik op het water ben dan wil ik graag dat gevoel overbrengen van genieten …het gevoel van ‘vrij’ zijn, de prachtige omgeving (landelijk of in de stad) en natuurlijk ‘schoon water’!

Al vanaf de start van de SUPAway pakte je onderweg even het lege blikje of het melkpak mee. Helaas is dat niet of niet meer voldoende. De plastic soup groeit.

Samen met Janneke en Isabella wil ik mij zetten voor schone(re )waterwegen.
De missie; Schoon water in Fryslan, Nederland, Europa & Worldwide!

(0031) 6 53318760

aukje@supcleanup.eu

Isabella Diederich

Co Founder SUPclean-up

Mijn naam is Isabella Diederich. Ik woon aan het riviertje de Laak in Amersfoort Vathorst samen met mijn man Rien en onze 2 geweldige dochters.

Ik ben eigenaresse van Lakeside SUP. Sinds de start in 2017 neem ik regelmatig afval dat in het water drijft mee. In maart 2018 heb ik mijn eerste grotere SUPclean-up actie in Amersfoort Vathorst georganiseerd. Hier sloten al snel andere locale partijen en bewoners bij aan en bleek voor herhaling vatbaar. 

Doordat ik veel op het water ben, valt op hoeveel zwerfafval er niet alleen bij ons maar echt overal in het water drijft. Tijd om dit ook elders onder de aandacht te brengen en iets aan de vermindering van de plastic soup te doen. Daarom vind ik het geweldig SUPclean-up samen met Janneke en Aukje op te kunnen zetten en hoop dat veel mensen, SUP scholen én gemeentes zullen deelnemen aan de SUPclean-up beweging!

(0031) 6 43850710

isabella@supcleanup.eu

Volg ons nu op instagram

Wil je weten wat wij allemaal doen? Volg ons dan op Instagram of Facebook.